Goed gesnoerd

Ons Project Snoerboer
Ons Project Snoerboer

DIY: lamp. Met hashtag #snoerboer vind je op internet volop inspiratie (denk aan Pinterest en Instagram) maar ook op de inspiratiepagina van Snoerboer zelf staan voorbeelden. Leuk! Geheel terecht een succesvol concept. Wij gingen aan de slag op de slaapkamer.

Ik vind het mooi dat je vrij simpel zelf kunt beginnen, dit geeft (mij in ieder geval) extra voldoening als het af is! Zie hierboven ons projectje. Qua systeem zie je dit wel meer voorbijkomen, maar het resultaat is erg ‘ons’ en ik ben er super blij mee. Voorafgaand hadden we de muur al een gemengde groentint gegeven en we wilden de kamer verder graag eenvoudig houden. Met een combinatie van de bijzondere kleuren en verzamelde accessoires hebben we het toch geheel eigen gemaakt.

Zelf combineren van kleuren en een lamp die ook mooi is als hij niet brandt.
Zelf combineren van kleuren en een lamp die ook mooi is als hij niet brandt.

Bij Ikea kochten we impulsief de Ikea HACK (steun) en gaven deze een kleur die ik nog had staan. Voorafgaand de gaten wat groter geboord, zodat het snoer erdoorheen kon. Grondverfje en de groene tint erover en klaar om op te hangen. Vervolgens de lamp in elkaar gezet. Kostte wat tijd, maar die hadden we ook. Lekker rustig en precies te werk gegaan. Tevens heb ik hiermee voor het eerst zelf echt een lamp in elkaar gezet. Wilde ik altijd nog eens doen.

Lampenkappen van Noor Groen in combinatie met Snoerboer draad
Lampenkappen van Noor Groen in combinatie met Snoerboer draad

Kleuren combineren: Dit voorbeeld zag ik op de pagina van Snoerboer. Noor Groen is interieurstylist en ontwerpt zelf lampenkapjes! Zie hier een mooie tros vol kleur en met stoere lampenkappen.

Not a Box by Snoerboer
Not a Box by Snoerboer

Kapjes: In de webshop van Snoerboer vind je trouwens ook bijzondere lampen(kappen), zoals Not a Box by Snoerboer. Leuk om ook even op deze pagina te kijken!

Snoerboer rood
Snoerboer rood

Krijg je ook al zin om aan de slag te gaan? Check www.snoerboer.nl en deel je resultaat met #snoerboer en #ditismijnlamp. Spread the light!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)