Geometrisch, tijdloos en stoer

Als trouwe drager van broches ben ik enthousiast over dit item uit de DMNT collectie
Als trouwe drager van broches ben ik enthousiast over dit item uit de DMNT collectie

Mijn oog viel de laatste tijd een aantal keer op de handgemaakte producten van Danielle Vroemen. Als het gaat om sieraden ben ik trouw aan slechts een aantal items waarvan de favorieten op een hand te tellen zijn. Hoe eenvoudiger hoe beter, zo vind ik dat bij mezelf het mooist. De sieraden van Danielle Vroemen vielen me op door de geometrische vormen, matte tinten en tijdloze uitstraling. Ze hebben iets futuristisch, heel stoer. Bij het bezoeken van de shop zag ik steeds meer items die me aanspreken. Daarom deel ik ze vandaag met je, wellicht zie je nog wat moois om met de feestdagen te dragen! Of daarvoor. Of erna.

Nieuw is de DMNT serie, een lijn met een in een moderne variant diamantvormige hangers en oorbellen en in verschillende variaties. Mooi om verschillende te combineren maar ook zeker om enkel te dragen.

Variaties van de DMNT serie
Variaties van de DMNT serie

De oorhangers hiervan vind ik ook prachtig! Ik heb zelf geen gaatjes, enkel eentje bovenin een oor. Ooit geschoten toen ik dertien was. Sinds kort zit er weer een klein knopje in, een vierkantje. Als ik wel gaatjes in mijn oorlellen had zou ik zoiets dragen.

Ketting met drie diamantvormen en de prachtige oorbellen
Ketting met drie diamantvormen en de prachtige oorbellen

Waar je me wel heel vaak mee ziet lopen is met een broche. De oudste die ik heb is van mijn oma, een margrietje (ze kreeg die geloof ik omdat ze megalang abbonnee was van de Margriet, ha ha). Ik heb nog wat nieuwere en wissel deze af. Degene op foto 1 staat dus meteen op mijn lijstje om als vijfde exemplaar aan te schaffen!

Wederom geometrisch en toch weer heel anders!
Wederom geometrisch en toch weer heel anders!

De sieraden uit de GEOM GOLD collectie zijn, ondanks de wederom geometrische vorm, weer heel anders qua uitstraling. De sieraden zijn 3d-geprint en zijn prachtig met hun juist symmetrische vormen.

Mijn favoriet  van de kettingen: V-shape
Mijn favoriet van de kettingen: V-shape

Van de kettingen is deze V-vorm mijn favoriet. Wederom 3d-geprint en deze grijze variant lijkt haast wel van beton. Erg strak en stoer. Bovenstaande sieraden zijn slechts een selectie van wat Danielle Vroemen gemaakt heeft. Bekijk haar website hier. Ik ben benieuwd welke jouw favoriet is. Ps: check ook de manchetknopen voor mannen! Topcadeau.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)