Fysiek shoppen bij Flavourites!

Dit vind je in al de genoemde shops!
Dit vind je in al de genoemde shops!

Online shoppen is één van de beste uitvindingen als je het mij vraagt. Soms wil het gebeuren dat ik geen tijd meer heb om op pad te gaan voor een cadeau. Dan struin ik het hele internet af totdat ik gevonden heb wat ik zocht. Bestellen en een paar dagen later (of de volgende dag al!) in huis. Ideaal. Maar soms wil je gewoon de deur uit. Lekker een dagje old school shoppen. Flavourites staat vol met de meest leuke webshops. Maar wist je dat er ook een heel aantal tussen zitten met een fysieke winkel? Zodat je heerlijk in 't echt kan rondsnuffelen tussen al die mooie producten.

Arnhem vindt ik een fantastische shopstad. En als je eens wat anders wilt bekijken dan de bekende winkelketens moet je echt een kijkje nemen bij Froufrous.nl. Deze winkel staat vol met eigenzinnige vintage kleding, accessoires, interieuritems, camera’s en typemachines. Zeker de moeite waard om jezelf te verlekkeren aan al deze super gave dingen!

Dit noem je nu een paradijs!
Dit noem je nu een paradijs!

Een tijdje geleden schreef ik mijn blog Natural Beauty. Een blog vol met natuurlijke verzorgingsproducten. En deze shop past helemaal in dit thema: Indisha.nl, een winkel vol met pure producten voor je uiterlijke verzorging. En zo puur dat je de producten kunt eten. Ja echt! If you can’t eat it, don’t put it on your skin is hun motto. Dat klinkt goed toch?! Laat je verwennen en adviseren in de winkel in Bussum en wie weet ga jij naar buiten met een tas vol 'lekkers'.

Heerlijk om je hier te laten verwennen...
Heerlijk om je hier te laten verwennen...

En als je fan bent van natuurlijke producten is het ook de moeite waard om een kijkje te nemen in het zeeplab van Soap7.com. Bestel één van die heerlijke soorten zeep en haal deze op! En dat combineer je dan dus met een kijkje in het lab in Haren. Zo weet je waar en hoe het product gemaakt wordt. Leuk een leerzaam.

Eerlijke zeep!
Eerlijke zeep!

En nu we weer richting de herfst gaan wordt het weer tijd om je huis extra gezellig te aan te kleden. Want als het buiten kouder wordt is het heerlijk om binnen de kaarsjes aan te zetten en te genieten van de dingen die je huis je thuis maken. Daily-poetry.nl heeft maar liefst twee winkels (in Den Bosch en Eindhoven) vol met bijzondere lifestyle producten. Fotolijsten, kussens, boeken en... Tony Chocolonely! Kortom, dat wordt genieten geblazen. Britt en Sander over hun beide winkels: "Dat je je er net zo thuis voelt als wij."

Hier wil je toch heen?!
Hier wil je toch heen?!

Onze hoofdstad zit natuurlijk boordevol unieke en bijzondere winkels. Zo heeft Zand-erover.com maar liefst 4 verkooppunten in Amsterdam. En in steden als Den Haag, Haarlem en Utrecht. Zand-erover.com ontwerpt eco-friendly leren tassen en accessoires. Geïnspireerd door de grafische vormen en tinten uit de natuur. Al deze producten zijn uniek en handgemaakt. Dagje Amsterdam in de planning? Plan één van deze winkels in je shoproute!

Strak, subtiel en grafisch. De beste combinatie.
Strak, subtiel en grafisch. De beste combinatie.

En het leuke is: ben je niet in de gelegenheid om op pad te gaan? Je kunt ook lekker online je bestelling plaatsen en genieten van al het moois wat deze winkels je te bieden hebben!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)