Flavourites gaat offline in… Breda!

Breda, de leukste citytrip!
Breda, de leukste citytrip!

Breda, de stad van de gezelligheid. Had ik even het geluk dat het heerlijk weer was, alle terrasjes waren heerlijk vol en iedereen was goed gehumeurd. Breda kan soms een beetje lijken op een doolhof met al die kleine straatjes overal, maar met Google maps kom je er wel en vind je de leukste pareltjes!

10:30 - De Nieuwe Winkel
Het leuke aan Breda is dat als je het station uitloopt je eigenlijk meteen in een park komt waar je doorheen moet lopen om in de stad te komen. Heerlijk begin van de dag meteen! Het eerste zaakje die ik ging bezoeken was De Nieuwe Winkel. Een ruime winkel met oneindig veel leuke hebbedingen. Als je nog opzoek bent naar een uniek (en duurzaam) cadeau zou ik zeker hier even langsgaan of even een kijkje nemen op de webshop!
Tolbrugstraat 24

11:30 - Lila the store
Een stukje verder kwam ik aan bij Lila the store. Wat een prachtige winkel is dat zeg! Heel erg stijlvol ingericht met supermooie kledingstukken, accessoires en woonaccessoires. Echt zo’n winkel waar je het liefst alles van meeneemt naar huis :)
Wilhelminastraat 12

12:00 - Noos31
Deze knusse conceptstore Noos31 voelt als een woonkamer als je binnenloopt. Met accessoires, babykleertjes, mooie kleding voor jou en lieve kaartjes is er genoeg om lekker rond te snuffelen. Ik kreeg al een glimlach toen ik de deur opende waarop stond: “Hoi, kom binnen. Leuk dat je er bent… Hoe was je dag? Alles goed? Wat zit je haar leuk! Wil je een kopje thee?” Supe leuk toch?
Sint Janstraat 25

12:30 - Nook
De schattige lunchroom Nook ligt op de hoek van een pleintje en zit samen met een kapper in een heel mooi pand. Ik werd met veel enthousiasme begroet en ging zitten aan een gezellig tafeltje. De keuze op de kaart was heel verrassend en meer dan genoeg! Ik koos voor deze heerlijke sap en een prachtig uitziend en vooral heerlijk broodje met vijgen en geitenkaas. Tijdschriften liggen klaar om gelezen te worden, dus ik kon hier heerlijk genieten!
Van Coothplein 6

13:45 - Insta-wall
Onderweg kwam ik deze toffe muur tegen waar je eventueel een hele leuke foto voor op Instagram kan maken. Altijd fijn om je account even up to date te houden, toch?
Odilia van Salmstraat

14:15 - Yaya
Verder naar een winkel waar ik op de foto’s al erg enthousiast van werd; Yaya. Een beetje hetzelfde concept als Lila the store, maar wel weer hele andere kledingstukken die duidelijk met heel veel aandacht geselecteerd zijn. De styling van heel de winkel was ook echt heerlijk en naast kleding is er ook een collectie schoenen en accessoires. Dit was zeker mijn favoriet van den dag!
Veemarktstraat 49

15:00 - Co&co
Dan kwam ik alweer bij het laatste adresje aan van vandaag en dat was dit fijne boetiekje. Co&co is een hippe kledingwinkel met heel lief personeel waar ze je echt eventjes in de watten leggen en hun best doen om de perfecte outfit voor jou te vinden. Met al die mooie merken ben je hier wel eventjes zoet! De perfecte afsluiting van een leuk dagje Breda!
Veemarktstraat 10

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)