Praktisch én prachtig: de luxe tafelkleden van 1001 tafelkleden

Fris en clean!
Fris en clean!

Zeg eens eerlijk: er zijn maar weinig items die voor een direct gevoel van feest, gemoedelijkheid en gezelligheid zorgen, zoals een tafelkleed dat doet. Bij elke viering thuis drapeerde mijn moeder een tafelkleed over onze tafel, en zette de lekkerste hapjes en drankjes erop. Of het nou een kerstdiner, paasontbijt, een verjaardag of gewoon een familieontbijt op zondag was; dat mooie tafelkleed lag er. En het zorgde telkens voor dat éxtra stukje feestelijkheid en warmte. En nu met de feestdagen om de hoek, heb ik een super tip voor je: de prachtige tafelkleden van 1001tafelkleden.com! Van hoge kwaliteit, ambachtelijk, en met een luxe look en feel, maar óók met waterdichte en afwasbare coating, dus ze zijn eenvoudig afneembaar met een vochtige doek en lang houdbaar. En dan zijn ze ook nog eens verkrijgbaar met een doorsnede tot 310 cm! Wauwie! In dit blog laat ik je een paar van die extra brede beauties zien, zodat jij volop kunt gaan genieten van al je feestelijkheden!

 

Pastelgroene bladeren passen perfect bij de kerst!
Pastelgroene bladeren passen perfect bij de kerst!

Pastelgroen bladmotief
Dit is nou echt een vrolijk, fris en tegelijkertijd ook warm en luxe tafelkleed. Hij heet Hulya, is gemaakt van polyesterkatoen en heeft een acrylcoating. Die coating zorgt er dus voor dat je tafelkleed waterafstotend en vlekwerend is, en ook makkelijk afneembaar is met een vochtige doek. Maar ondanks die coating, voelt het tafelkleed alsnog aan als een stof en is 'ie lekker flexibel! En met die prachtige verschillende pastelgroene bladeren op een zachtgrijze ondergrond, vind ik het ook nog eens een tijdloos tafelkleed! Ik kan me goed voorstellen dat je 'm bij een verjaardag of ontbijtmoment op tafel legt, maar dat 'ie ook heel geschikt is tijdens het kerstdiner vanwege de associatie met dennentakken. Je zou je tafel dan ook hartstikke leuk verder kunnen versieren met échte dennentakken voor het complete kerstplaatje. 

Voor een chique look en feel
Voor een chique look en feel

Snow white
Fjiet-fjieuw! Hier krijg ik meteen bruiloft-vibes van! Martuska Snow White is een heerlijk chic tafelkleed van polyesterkatoen met acrylcoating. Je hoeft dus niet bang te zijn de frisse witte kleur van dit tafelkleed te verpesten! Het heeft een paisleymotief wat je direct in die chique sfeer zet, en is daarom ideaal voor speciale gelegenheden. En het fijne aan deze witte kleur is dat hij letterlijk binnen elk interieur past! Ideaal toch? 

Prachtige alledaags tafelkleed!
Prachtige alledaags tafelkleed!

Gewassen linnenlook
Het tafelkeed Olymp grijsblauw is een prachtig tafelkleed dat door de gewassen linnenlook en de heel zachte grijsblauwe kleur élke dag je huis kan opvrolijken. Ook dit tafelkleed is gemaakt van polyesterkatoen met acrylcoating. De kleur is warm en fris tegelijk; het biedt je koelte in de zomer en licht voor de koudere dagen. Ik moet ook denken aan een strandhuisje en ik krijg ook zo'n lekkere clean feel hiervan. Maar ik denk ook dat dit, net als bijna alle extra brede tafelkleden van 1001tafelkleden, hartstikke goed matcht binnen meerdere woonstijlen! 

Dit geeft heerlijke zomervibes
Dit geeft heerlijke zomervibes

Mosterdgeel
Het tafelkleed Olymp mosterdgeel is, net als zijn broertje in grijsblauw, een tafelkleed met een gewassen linnenlook van polyesterkatoen en met acrylcoating. En hoe top is deze mosterdgele kleur voor het paasontbijt, de lente en leuke (bbq)feestjes voor in de zomer? Heerlijk, ik krijg er nu al zin in.. 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)