Dit zijn de leukste hangstoelen van deze zomer

Romantisch samen schommelen op deze tweepersoons hangbank
Romantisch samen schommelen op deze tweepersoons hangbank

Een lange, warme zomer ligt in het vooruitzicht. Dat wordt héél veel buiten genieten. Een hangstoel staat al langer op onze wishlist, dus we gingen op zoek naar de leukste exemplaren van nu. Voor elke smaak en elk budget!

Dit is geen hangstoel, dit is een hangbánk! Romantisch schommelen met je lief of samen met de kinderen op deze stijlvolle hangbank, wat heerlijk! De hangbank in grijs kost normaal € 79,99, maar nu slechts € 59,99! Hij is er ook in zwart en beige. Toch iets te groot voor je? Bestel dan deze toffe hangstoel voor slechts € 39,99. Deze is er in bruin, zwart en beige!

Gezien bij Wonenmetlef.nl
Gezien bij Wonenmetlef.nl

Bij Wonenmetlef.nl zagen we deze beauty van rotan. Hij is van HK Living en heeft een doorsnede van ruim een meter. Ultiem schommelgeluk. Wijntje erbij, muziekje en niets meer aan doen. Voor € 495,- hangt hij bij jou thuis op het balkon, terras of binnen. Wow.

Net een nestje
Net een nestje

Deze hangstoel heet Nest en dat snappen we helemaal. Zacht kussen erin, dekentje erbij en het is net een nestje waarin je schommelt. Prijs € 149,-.

Prachtige hangstoel van Broste Copenhagen
Prachtige hangstoel van Broste Copenhagen

Deze rotan hangstoel is van Broste Copenhagen (€ 309,-). Hij kan gewoon buiten hangen, maar haal 'm in natte periodes wel naar binnen. Overigens geldt dit voor alle hangstoelen van rotan.

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)