Ding-dong! Speciale aanbieding!

Deze prachtige origami lampen nu met 20% korting!
Deze prachtige origami lampen nu met 20% korting!

Dat klonk er vroeger door de winkels, toch? Als er een speciale aanbieding onder de aandacht gebracht moest worden. Welnu, ik doe maar even hetzelfde want dit nieuwtje, deze speciale aanbieding, wil je vast weten. Er is namelijk een hele leuke webshop die op dit moment leegverkoop houdt, hoge kortingen dus! Dat wil je weten toch? Vandaar: ding-dong!

Ik heb het over de webshop van Maureen, Djello.nl. Ik hoor het je roepen: "Wat? Houdt díe leegverkoop?!". Ja dus, Djello.nl gaat aan het einde van dit jaar uit de lucht. Zo jammer want dit is bij uitstek een goed adres om cadeautjes te shoppen!

Veel DIY bij Djello.nl, o.a. dit leuke zelfmaakpakket
Veel DIY bij Djello.nl, o.a. dit leuke zelfmaakpakket

Omdat Maureen altijd leuke reacties ontvangen heeft van haar bezoekers wil ze iedereen bedanken met (hoge) kortingen op het huidige aanbod. En op de producten die niet zo sterk zijn afgeprijsd geeft ze 20% korting met de kortingscode: DANKJEWEL.

Bijna weer kerst...
Bijna weer kerst...

Ik zou dus maar snel gaan kijken of er iets voor jezelf, of als cadeau, bij zit want welke rubriek ik ook aanklik, ik vind overal wel iets. Voor in huis, om te gaan doen of dus om cadeau te geven. Je vindt hier vooral heel veel creatieve items (veel DIY-spul!) om zelf te maken of om met kinderen te gaan knutselen. Prachtige stationery zoals doe- en invulboeken, stempels, origamipapier of wat dacht je van deze origami lampen? Ik ben nog wel even bezig vanavond, ik zal de hele winkel gaan uitspitten want het is tenslotte bijna weer december...!

Op deze vogels en nog meer spul, korting, korting, korting!
Op deze vogels en nog meer spul, korting, korting, korting!

Veel dank Maureen en alvast een heel mooi en nieuw avontuur voor 2016 gewenst!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)