De leukste familie planners voor 2021

Zoedt
Zoedt

Wij kunnen niet meer zonder een goede familieplanner en gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat leuke designs op de markt. Ooh wat hopen we zo dat we 2021 weer vol kunnen plannen met leuke uitjes en bezoekjes bij familie en vrienden. En dat schrijven we dan allemaal op deze te gekke familie planners die we vonden bij Invulboekjes.

 

Stijlvol in zwart wit, deze Zoedt Maandkalender 2021. Handig hulpmiddel om het overzicht te houden van de hele maand. Deze kalender is al voorgedrukt met datums en weeknummers en er is ook ruimte voor je notities of to do’s voor de hele maand. Voorin de kalender is een handig jaaroverzicht van 2021 te vinden. En, extra leuk, iedere maand krijg je een leuke,  ispirerende quote!

Lima&Lou
Lima&Lou

Dit vrolijke exemplaar van Lima&Lou willen wij wel in onze studio ophangen! Wat een leukerd. Heel handig voor onze Flavourites family, want ook wij willen een helder weekoverzicht en veel lijstjes. En de extra ruimte voor to do’s, weekly notes en this weeks rating is natuurlijk ook erg handig voor als we straks weer in de studio mogen werken. Tot die tijd, hangen we ‘m lekker thuis op de werkkamer. Ook geen straf!

&Ink
&Ink

Roar! Deze roze rode panter print planner van &Ink is een echte eyecatcher! Met zijn strakke design en weekoverzicht blijf jij in 2021 goed georganiseerd en kun je netjes bijhouden wat je plannen zijn, welke boodschappen je moet doen en wanneer het family time (movie night!) is. Er is plek voor vijf familieleden, huisgenoten of collega’s. Heel handig dus voor het combineren van jullie agenda’s. En oh ja, en er zitten ook hele leuke stickers bij! 

Maan Amsterdam
Maan Amsterdam

Mooie pastels geven deze weekplanner van Maan Amsterdam een zachte uitstraling. Fijn om als gezin te gebruiken, want iedereen krijgt een eigen kolom voor zijn of haar activiteiten en er een aparte kolom voor het hele gezin. De planner is ongedateerd dus kun je beginnen wanneer je zelf wilt! Ook met handig notitievak, to do’s en boodschappenlijstjes én met leuke stickers om extra aandacht aan bijvoorbeeld uitjes of verjaardagen te geven.

Donald Duck
Donald Duck

Bij ons thuis lopen nog steeds twee fans van Donald Duck rond die deze planner te gek zouden vinden! Deze vrolijke spiraal gebonden planner heeft een weekindeling met datum en weeknummer en is geschikt voor maximaal vijf personen. Er is ook nog extra ruimte voor notities, to do’s en al je belangrijke en niet te vergeten activiteiten. 
.
Kijk op Invulboekjes voor nog meer leuke familie planners en kalenders!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)