Daar hout ik van

Sieraden van Lottemien
Sieraden van Lottemien

Laatst stond ik voor een etalage vol met blinkend spul. Beetje Alessi-achtig keukenspul en 'grappige' hebbedingen. Ik kan er niets aan doen maar dan gebeurt er dus helemaal niets met mij, van binnen. Ik word er niet warm of koud van. Als iemand mij dan vraagt wat ik er van vind zeg ik altijd maar dat ik meer van oude spullen houd. Maar, ik heb er nog eens over nagedacht; ik houd heus wel van nieuwe spullen maar dan liever van natuurlijke materialen. Omdat het tijdloos is en dus nooit verveelt. Zoals hout bijvoorbeeld.

Ik haal mijn hart dus op bij een webshop als Houtspul.nl. Een hele shop vol met houten producten! Of, zoals ze zelf zeggen, duurzame accessoires en decoraties van hout en bamboe met een verrassend design en een prachtige afwerking.

Houten huisjes
Houten huisjes

Deze houten huisjes zijn toch superleuk om in een groepje bij elkaar te zetten? Of die houten borden, die zet ik zo op tafel. Ook de oorbellen van Lottemien vind ik prachtig. Wat fijn dat er een webshop is die deze houten producten allemaal bij elkaar verzamelt. Als je hun blog leest ontdek je snel genoeg dat ook zij warm van hout worden. 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)