Da's pas opruimen!

Handige make-up dozen en meer
Handige make-up dozen en meer

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik krijg acuut zin in schoonmaken en opruimen wanneer de lente in de lucht is. Ja, nu dus!

Het begon vorige week, met dat heerlijke zonnetje dat 's morgens vroeg al mijn slaapkamer binnenscheen en die strakblauwe luchten. Echt warm kunnen we het nog niet noemen, maar als de terrassen voor de eerste keer weer volstromen weet ik wel hoe laat het is: tijd om in actie te komen.

Ideaal: sieradendozen van Stackers
Ideaal: sieradendozen van Stackers

Mijn antracietkleurige linnen wintergordijnen maken dus deze week plaats voor de witte exemplaren. De ramen worden gepoetst en de witte muren krijgen weer een vers laagje latex. Oja, de witte houten vloeren in de slaapkamers moeten ook weer opnieuw geschilderd worden en het terras is weer blinkend schoon - met dank aan de hogedrukreiniger. En ik wil dat er opgeruimd wordt! Wegdoen dus wat we niet gebruiken en vooral: sorteren. Laat ik daar nou een heel goed adresje voor hebben...

Of deze sieradendoos met strik
Of deze sieradendoos met strik

De webshop Laviedemarie.nl is jarenlang een Flavourite geweest, maar de webshop gaat nu stoppen. Eigenaresse Marie-France gaat wat anders doen en houdt daarom mega-uitverkoop. Mocht je de shop kennen, dan weet je wat dat betekent: heel veel leuke, slimme en mooie opbergproducten worden nu met hoge kortingen verkocht. Wát een timing, zo vlak voordat het voorjaar losbarst! Dit is dus je kans om die vogelhuisjes-voor-je-sleutelbos met korting te kopen in zowel de dubbele als enkele uitvoering (tipje: wij hebben vier huisjes op een rij hangen met elk ons eigen vogeltje, zo zijn we onze sleutels nooit meer kwijt!) of die superhandige sieradendoosjes. Ik heb zelf ook zo'n set van Stackers en kan je vertellen: super handig, omdat je de sets kunt uitbreiden wanneer je wilt.

Voor bij je bureau!
Voor bij je bureau!

Ook al zo'n leuk cadeau: een iPad houder. En heb je dat vogelkooi-rek gezien? Heel leuk voor mooie ansichtkaarten! Laviedemarie.nl verkoopt werkelijk van alles dat bijdraagt aan een opgeruimd huis. Sieradenrekjes, hoedendozen, schoenenrekjes en kapstokken. Voor op je werkplek: zo'n handig memobord en stationery-producten. Heel jammer dat deze webshop vol handige producten gaat stoppen, maar een unieke kans om juist nú opruimspullen in de opruiming te kopen. Laat de lente maar beginnen!

Voor al je kaarten
Voor al je kaarten

 

Nooit meer je sleutels kwijt...
Nooit meer je sleutels kwijt...

 

...met deze vogelhuisjes
...met deze vogelhuisjes

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)