Originele cadeaus tot € 20,-

Creatief (en milieubewust) spelen!
Creatief (en milieubewust) spelen!

Wat geef je iemand cadeau die álles al heeft? Het was laatst weer aan de orde bij mij. In dit soort gevallen kom ik toch terecht bij webshops die uitblinken in originaliteit. Waar ik van veel producten een glimlach op m'n gezicht krijg en waar humor als rode draad doorheen loopt. Ik vind Cadeau-cadeau.nl zo'n webshop. Ken je dit adres? Ik zal een paar leuke ideeën tippen in dit blog!

Voor creatieve kids
Nee, nee, neeeeeee... géén dozen meer weggooien vanaf nu! Want moet je eens kijken wat een leuke dingen je ermee kunt doen... Met deze Makedo Toolkit wordt een doos ineens een giraffe. Of een auto, of trein. Een leeuw, of misschien wel een complete bungalow. Superleuk om de kids op die manier écht creatief te laten spelen, en nog gerecycled ook. In de kit zitten schroefjes en gereedschappen, waarmee het karton steeds weer in- en uit elkaar gehaald kan worden. Dat is nou écht spelen. En dat voor slechts € 14,50!

Soepje?
Soepje?

Voor thuiskoks
Kijk nou, hoe grappig dit. Dit is de Swanky Ototo. Een sierlijke zwaan die graag de soep opschept! En zo grappig: hij blijft ook gewoon naast de pan rechtop staan. In wit of zwart, prijs € 16,95. Da's ook een leuk bedrag voor een cadeautje!

Flower Power
Flower Power

Voor haar. Of hem.
Dit lampje is zo teer en puur, prachtig! Het doet me een beetje denken aan de populaire - maar kostbare - dandelion light. Deze lichtbloem heeft een pingpongballetje als basis en zet je zelf in elkaar. En dat is nog een leuk klusje ook! Voor € 16,95 - je hebt er nauwelijks een bos bloemen voor - heb je een bloemetje dat járen meegaat.

Pssst... niet vertellen dat je sieraden hierin zitten!
Pssst... niet vertellen dat je sieraden hierin zitten!

Ook leuk!
Oké, oké, er zijn nog veel meer leuke cadeautips te zien hier. Het allergemakkelijkste kookboek ter wereld bijvoorbeeld (oké, die kost € 25,-). Een strikt geheime opbergplek voor je sieraden. En kijk, mijn lievelingsmok! Drink ik elke dag mijn latte uit. Wat kies jij?

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)