Altijd iets te vieren

Theetantes
Theetantes

Of je nou de verjaardag van de kids, een trouwdag of een housewarming hebt, eigenlijk heb je helemaal geen reden nodig om de boel thuis feestelijk aan te kleden! Volgende maand ben ik jarig, en eigenlijk moet ik ook nog een housewarming geven. Daarom leek het mij leuk om op zoek te gaan naar woonaccessoires om de boel een beetje op te fleuren thuis. Slingers in de kamer, slingers in de gang hiep hiep hoera, een leven lang!

Een kinderfeestje of high tea? Dan ben je bij Theetantes zeker aan het juiste adres. Hier hebben ze allerlei leuke accessoires om de boel net even wat kekker aan te kleden. Fijn!

Met deze geinige flessen van Flessenwerk ziet de hapjestafel er zeker feestelijk uit. In het bijzonder de borrelpraat en spraakwater. Daarmee krijg je iedereen aan de praat!

Ook mag Madame La Poule natuurlijk niet ontbreken met deze ontzettend leuke DIY slinger met kwastjes. In de sale nog wel! Voor meer DIY projectjes kun je ook bij mijn blog van vorige week terecht!

'Hoe meer je je leven viert, hoe meer er te vieren valt in je leven.' Met deze quote van Oprah Winfrey op de homepage van Joy & Co zit de sfeer er in elk geval goed in! Ook hier vind je alles voor jouw feestje. Een feestje op kleur of thema sorteren kan dus ook gewoon, hoe handig!

Flessenwerk
Flessenwerk
Madame La Poule
Madame La Poule
Joy & Co
Joy & Co

reacties op dit blog (1)

01 februari 2018
Flessenwerk!
Leuk stukje Floor!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)