5x supercute voor baby's

Lieve broekjes en leggings van Atelierkiddies.nl
Lieve broekjes en leggings van Atelierkiddies.nl

O, smelt... Onze Flavourites-rubriek BABY is toch wel een van de leukste rubrieken die we hebben. Het gebeurt zó vaak dat ik hier producten spot waarvan ik het bijna jammer vind dat ze alleen voor baby's en kleine kids gemaakt worden! Speciaal voor alle moeders, bijna-moeders, oma's, oppasmoeders, tantes en vriendinnen: 5 héél schattige musthaves voor lieve kleine wezentjes! Love it.

Heerlijk aan baby's: die dikke luierkontjes. Het is heel gek als je kleintje op een mooie dag zindelijk is en geen luiers meer hoeft; wat is dat broekje dan ineens leeg! Ha ha. Maargoed, zolang er nog een luier wordt gedragen mag je de boel best accentueren :-). Deze broekjes en leggings van Atelierkiddies.nl zijn ervoor gemáákt. Kijk eens in de webshop naar alle soorten die er zijn: van vosje tot panda tot taart waar je zo je tanden in wilt zetten... Zó schattig.

Met hartje, van Minisonly.nl
Met hartje, van Minisonly.nl

En deze dan; dit roze broekje met groot hart op de billen dat Minisonly.nl verkoopt. Het is er ook in grijs en blauw, en trouwens ook als kort broekje. Dit is een van mijn favorieten: eenvoudig maar toch heel origineel. En gewoon súperlief.

Superlief (en ok in grijs en blauw)
Superlief (en ok in grijs en blauw)

Oké, het volgende item dat ik regelmatig zie langskomen en dat ik ook zo goed bedacht vind. Deze kniekousen (in grijs en bruin) met schetig wasbeertje. Leuk hè. Ik zag ze bij Petozzi.com; een smaakvolle webshop waar je niet alleen leuks voor kleintjes vindt, maar ook voor jezelf. Met recht een snoepje van een shop, die je echt even moet bekijken als je houdt van origineel spul. Het is even strooien met snoeperige adressen want ik heb er meer, zoals Styleyourmini.com. Dit harembroekje (gemaakt van biologisch katoen, dus heerlijk zacht) is trouwens niet het enige leuke exemplaar dat ze hebben. Kijk maar eens rond in deze leuke webshop - da's zeker geen straf!

Kniekousen met wasbeertje
Kniekousen met wasbeertje

Last but not least - ik heb ook nog een leuke slofjes tip voor je. Want babyslofjes... dat blijft een topcadeautje om te geven én te krijgen. Tijdens afgelopen Flavourites Live hadden we een tentoonstelling gemaakt met een aantal fantastische producten uit de leukste webshops. Ook deze bijzondere slofjes (fairtrade gemaakt) van Dekleinevogelaar.nl waren hier te bewonderen. En een aandacht dat ze trokken! Niet zo gek, want ze zijn echt bijzonder. Handgemaakt van Tibetaanse wolvilt in Nepal, vanzelfsprekend onder goede omstandigheden. Slofjes dus die mooi, origineel en van alle kanten goed zijn.

Baby harembroekjes: sweet
Baby harembroekjes: sweet

 

Fair trade babyslofjes
Fair trade babyslofjes
Gemaakt van wolvilt
Gemaakt van wolvilt

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)