5x multifunctionele producten voor 'n prikkie

Geurkaarsen in apothekerspotten
Geurkaarsen in apothekerspotten

Super handig en wel zo duurzaam: producten die je na gebruik nog een tweede (of derde, vierde of vijfde) leven kunt geven. Je zou het niet verwachten van een discounter als Action, maar ook hier kun je goed slagen voor producten die meerdere rondes meegaan.

Tuurlijk; Action is een niet te missen adres voor schoonmaakartikelen, knutselspullen en bijvoorbeeld keuken accessoires. Dé tip is om bij dit soort discounters bewust te kopen. Dus: niet je mandje vol proppen met dingen die je niet nodig hebt, maar bewust shoppen. Moeilijk? Ja, wellicht. Maar dat is wél slim kopen. Deze vijf producten van de Action gaan meerdere rondes mee.
.
Geurkaarsen in apothekerspotten
Ze branden lang en na gebruik houd je een mooie pot over die je kunt gebruiken voor het bewaren van kleine accessoires zoals watjes of lucifers, als plantenpotje of voor voedingsmiddelen. De kaarsen zijn er in diverse geuren zoals lemon grass, green herbs en wild flower en te koop in verschillende formaten. Slimme aankoop!

Planner met inhoud
Planner met inhoud

Planner met inhoud
Ideaal: een planner met inhoud. Deze is gemaakt van FSC-papier. Dikke oké dus. Agenda volgeschreven? Dan doe je er een nieuwe inhoud in. Verkrijgbaar in zwart, goud of roze en je koopt 'm inclusief stickervel en tabbladen. Hartstikke handig!

Opbergmanden
Opbergmanden

Opbergmanden
Superhandig: hippe (maar toch tijdloze) manden van zeegras. Ideaal voor het opbergen van tijdschriften, speelgoed, om te gebruiken als plantenpot of voor je sokken of was. Kortom: dit zijn nou typisch van die manden waar je járen mee gaat doen.

Bijzettafel annex opbergrek
Bijzettafel annex opbergrek

Bijzettafel annex opbergrek
Deze industriële bijzettafels gebruik je om plantjes, koffietafelboeken, je dagelijkse latte of kaarsen op te zetten. Maar kijk eens; draai het tafeltje om en het plateau is de bodem, zodat je de tafeltjes ook aan de muur kunt bevestigen. Hartstikke handig en leuk! Heel mooi in deze industriële look. Ga je vast lang plezier van hebben!

Tijdschriftenrek (ook voor kaarten, boeken en posters)
Tijdschriftenrek (ook voor kaarten, boeken en posters)

Tijdschriftenrek (ook voor kaarten, boeken en posters)
Voor in de woonkamer, op je werkplek of in de kinderkamer: dit tijdschriftenrek past overal en is voor allerlei doeleinden te gebruiken. Heel leuk natuurlijk om de nieuwste VT Wonen's, LINDA's en JAN Magazines in te zetten, maar ook mooi met je favoriete boeken. Of voor je (kerst)kaarten. Of om je favoriete posters in lijst op te zetten... 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)