5 onmisbare festival items

liefde voor de jumpsuit
liefde voor de jumpsuit

Het festival seizoen is in volle gang, één van de voordelen van de zomer. Heerlijk buiten met vrienden een dansje wagen en een drankje drinken. Love it. Maar wel elke keer weer de grote vraag: wat doe ik nou aan? Meerdere outfits uitproberen en als je dan eindelijk de deur uit loopt nog niet helemaal tevreden zijn. Herken je dat? Gelukkig stuitte ik op My Jewellery, welke sinds deze maand bij Flavourites online staat. Als ik hier niet ga slagen..

Ja, daar ben ik weer met mijn jumpsuits. Want ik krijg er nog steeds geen genoeg van, ook niet voor een festival. Ze zitten heerlijk en je hoeft niet over je outfit na te denken. Gelukkig hebben ze er bij My Jewellery genoeg. Dit gele playsuitje met stippen én strik is zo fijn dat de zon eigenlijk altijd zou moeten schijnen. Te schattig! Of de multicolor jumpsuit met leafs, die wil ik eigenlijk gewoon gelijk al aan! Ketting en zonnebril erbij and I’m ready to go!

wat draag jij graag?
wat draag jij graag?

Heb ik je nog niet weten te overtuigen van mijn liefde voor jumpsuits? Geen probleem! Er zijn ook zat andere leuke dingen die je aan kan trekken. Wat dacht je van deze zwarte off shoulder crop top. Hiermee shine jij zeker bij een festival of late night dinner met vriendinnen. Mooi ook in combinatie met die bloemenbroek. Steel jij liever de show met een basic dress? Bekijk dan dit jurkje eens. Verkrijgbaar in licht roze, mint, geel, rood en zwart. En het mooiste hiervan is: ze zijn te combineren met zo’n beetje alles.

prachtig setje
prachtig setje

En één van de dingen waar je het mee zou kunnen combineren is dit fantastische setje: een gele satijnen haarband (dan zit je haar de hele dag goed, hoe fijn), Disc & Drops Hoops oorbellen (in zilver en goud verkrijgbaar) én een te cute telefoonhoesje met zebra’s. Want die zijn natuurlijk helemaal hot and happening!

voor al je spulletjes
voor al je spulletjes

Dan een andere grote vraag: waar laat je al je spullen. Ik moet eerlijk toegeven, zelf ben ik totaal geen tassenmeisje. Maar op een festival ontkom zelfs ik er niet aan. En als ik dan toch een tasje meeneem, dan maar gelijk een leuke. Zoals deze multicolor Ibiza clutch. Summer vibes all over! Mocht je nou echt geen tasje willen dragen, dan kun je ook een heuptasje overwegen. Helemaal hip én je hebt je handen vrij om lekker te dansen.

te cute sandalen
te cute sandalen

Last but not least: wat doe je aan je voeten? Nou ik weet het wel: deze prachtige boho pompon sandaaltjes. De perfecte finishing touch!

En psst.. via Flavourites shop je nu met 15% korting bij My Jewellery. Dat is een extra dansje waard, cheers!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)