4 x verwennen met sieraden

En-anne
En-anne

De maand december stond helemaal in het teken van je geliefden cadeaus geven tijdens de feestdagen. Nu is december voorbij, maar jezelf verwennen kan natuurlijk elke maand van het jaar. Een hele leuke manier om dat te doen is je sieraden-collectie een opfrisbeurt geven en/of aanvullen. Want we hebben eigenlijk nooit genoeg sieraden toch?

Hier zou ik alleen al mijn hele portemonnee voor leegtrekken door de styling, want wat zien de foto’s van En-anne er ontzettend tof uit! Helemaal onze stijl en dan nog niet gesproken over de items. Van de leukste stationery musthaves tot unieke sieraden en daar zijn we natuurlijk naar opzoek! Als je het mij vraagt zijn dit van die sieraden waar je nou nét naar opzoek was. Subtiel, niet te opvallend, maar wel een aanvulling voor je outfit.

Hinth
Hinth

Hinth is een handgemaakte sieradenlabel geïnspireerd door het mooie Azië. De prachtige armbanden, oorbellen, kettingen en ringen zijn gemaakt door de lokale bevolking en helpt hen daarmee opweg naar een betere toekomst. Subtiele sieraden, maar wel een eyecatcher tegelijkertijd! Mix and match met je andere wat simpele sieraden en je hebt een nieuwe mooie look!

Mayli-jewels
Mayli-jewels

Misschien heb je Mayli-jewels wel gezien op Flavourites Live afgelopen jaar met haar eenvoudige, maar prachtige sieraden. Ik wel in ieder geval en ik denk dat ik elk sieraad wel even vast heb gehouden en er stiekem heel veel mee naar huis wilde nemen. Ze zijn perfect om je collectie mee aan te vullen, want met deze sieraden kun je niet misgaan!

Riverstones
Riverstones

Op zoek naar een sieraad waar je voor de rest van je leven nog van kunt genieten? Riverstones heeft die tijdloze pareltjes die niet alleen mooi maar ook uniek van stuk zijn. Gemaakt in Bali door een kleine groep goudsmeden, dus dat maakt het dragen van deze sieraden natuurlijk nog fijner!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)