3 x kwaliteit boven kwantiteit

Subtiel en chique
Subtiel en chique

Tuurlijk is het altijd leuk om voor een prikkie een nieuwe jurk of broek te scoren, maar goed is het zeker niet altijd. Grote en wat goedkopere modeketens maken vaak gebruik van slechte arbeidsomstandigheden en niet de beste materialen. Ik vind dat maar zonde van het geld, want liever wat duurder waar ik jaren mee kan doen, dan goedkoop voor een maandje, toch?

Als eerst de duurzame kleding van Rianne de Witte. Een hele fijne shop met de mooiste kledingstukken gemaakt met liefde voor het milieu en liefde voor de mens. Niet te veel poespas, gewoon precies als het hoort te zijn; comfortabel, maar mooi. Droom weg in de webshop. Even sparen, maar dan heb je ook wat!

Organic shapes
Organic shapes

Voor wat speelsere kleding en wat meer printjes en kleur kun je heel goed bij Sophie Stone terecht. Naast dat het hele leuke en betaalbare kleren zijn, worden ze ook met zorg en duurzaam geproduceerd. Precies goed, als het aan mij licht. Een uitgebreide webshop waar je wel even zoet bent. Veel shopplezier!

Ronddwalen in de winkel
Ronddwalen in de winkel

Bij Daily Poetry vind je niet alleen duurzame kledingstukken, maar ook leuke hebbedingetjes zoals notitieblokjes, tassen, kussens, noem maar op. Hoe leuk is dat? Er is heel veel leuks te zien op de webshop, maar je kan ook zeker een kijkje nemen in hun winkel in Eindhoven of Den Bosch. Have fun!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)