Populaire portemonnees voor dames

Populaire portemonnees voor dames
Populaire portemonnees voor dames

Net als tassen, zijn de meeste vrouwen ook dol op portemonnees. Zo hebben de meeste vrouwen dan dus ook meerdere portemonnees, die ze kunnen matchen bij hun outfit. Zo is de clutch bijvoorbeeld enorm populair bij speciale gelegenheden en doet de klassieke leren portemonnee het over het algemeen altijd wel goed. Waar de meeste mannen vooral kijken naar de praktische kant, is het bij veel vrouwen vooral belangrijk dat de portemonnee er leuk uitziet. Omdat de keuze vandaag de dag zowel online als in de winkel enorm is, hebben wij een selectie gemaakt met populaire portemonnees. Deze varianten variëren van eenvoudig dagelijks gebruik tot het gebruik bij speciale gelegenheden.

Klassieke portemonnee kopen

Een tijdloze keuze die nooit uit de mode raakt, zijn de klassieke portemonnees geschikt voor zowel kleingeld, briefgeld als een hele hoop pasjes. Deze portemonnees zijn gemaakt van hoogwaardig leer en bieden voldoende ruimte voor je geld, pasjes en zelfs foto's van je kinderen. Deze portemonnees zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en ook prijsklassen. Vooral wanneer je regelmatig iets nieuws koopt, kun je beter voor een wat goedkoper model gaan, zodat je wat vaker kunt wisselen. Dus ga of wil je graag een portemonnee kopen, dan is de standaard variant een absolute aanrader. Deze is namelijk niet alleen praktisch, maar staat vrijwel bij iedere outfit. Daarbij komt ook dat je deze portemonnee vaker in je tas hebt zitten, dan dat je ermee rondloopt, helemaal nu je ook je telefoon als pinpas kunt gebruiken.

Crossbody portemonnee

Wil je je handen vrij hebben terwijl je onderweg bent? Dan is een crossbody portemonnee de perfecte keuze. Deze portemonnees hebben naast het compartiment voor je geld en pasjes ook een verstelbare schouderband, zodat je hem gemakkelijk over je schouder kunt dragen. In principe zien we de crossbody meer als tas, maar dient deze dus ook prima als portemonnee. Door het compacte formaat zijn ze voor vrijwel iedere gelegenheid te gebruiken en heb je alles gemakkelijk en snel binnen handbereik. Let alleen wel op dat het in bepaalde situaties niet altijd even handig is om een crossbody tas te dragen en het dus ook handig is dat je wat alternatieven hebt waaruit je kunt kiezen.

De clutch

Ben je op zoek naar een tas en portemonnee die geschikt is voor speciale gelegenheden, dan is een clutch een absolute aanrader. Dit compacte, handige tasje biedt de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Clutches zijn vaak ontworpen om bij formele gelegenheden te dragen, zoals diners, bruiloften of andere speciale gelegenheden. Ze zijn meestal klein van formaat en passen moeiteloos in de handpalm. Wat ze zo bijzonder maakt, is dat ze perfect te matchen zijn bij je outfit en daarom dus ook een absolute toevoeging zijn voor iedere vrouw. Zo kun je al je benodigdheden toch meenemen, zonder dat je een enorme tas hoeft mee te slepen. Het is daarom dus ook niet voor niets dat deze tas in deze lijst staat. Nu is het wel zo dat je een clutch een stuk minder gebruikt dan de twee andere portemonnees, maar het is wel enorm handig er standaard een in je kast te hebben liggen.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)